Thursday, October 26, 2017

4192) MAJLIS PEMAKAIAN PANGKAT & PENGANUGERAHAN WATIKAH LANTIKAN PEGAWAI KEHORMAT DAN BERSEKUTU ANGKATAN PERTAHANAN AWAM MALAYSIA (APM) PERSATUAN OKB (ORANG KOTA BHARU) – HARIAN METRO – 25/10/17
 Majlis ini telah dirasmikan oleh YAS Mej. Jen. (B) Dato’ KPj, (PA) Azmy Bin Yahya, Ketua Pesuruhjaya Angkatan Pertahanan Awam dan YM Tengku Puan Temenggong Kelantan, Tunku Puan Sri Dato’ Hajjah Noor Hayati Binti Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj, sebagai Tetamu Kehormat untuk majlis ini.
Seramai 54 orang Ahli-ahli Persatuan OKB (Orang Kota Bharu) yang diketuai oleh Datuk Nadzim Johan, Penasihat Khas Presiden (Perdagangan & Kepenggunaan) POKB dan juga merupakan Ketua Aktivis Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) telah menerima tauliah pangkat sebagai Pegawai Bersekutu Angkatan Pertahanan Awam Malaysia.

Persatuan OKB (Orang Kota Bharu) dan Angkatan Pertahanan Awam Malaysia mengucapkan tahniah dan syabas di atas pelantikan YBhg. Datuk Nadzim Johan dan diharapkan dapat menyumbang khidmat bakti di dalam Persatuan OKB dan Angkatan Pertahanan Awam.


No comments:

PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA

PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...