Monday, May 21, 2018

4482) PPIM MULAKAN PROGRAM JUALAN JIMAT BELANJA DAPUR – PPIM – 21/5/18

KUALA LUMPUR 20 Mei – Orang ramai kini boleh menarik nafas lega dengan bermulanya Program Jualan Jimat Belanja Dapur yang dianjurkan oleh Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) dengan kerjasama rakan niaga strategiknya, Nurani Resources Sdn. Bhd.


 Dalam jualan yang berlansung di Pasar Bandar Baru Ampang tersebut, orang ramai berpeluang untuk mendapatkan barangan basah dan keperluan lain pada harga rendah serta menjimatkan.

Menurut Pengarah Urusan Nurani Resources Sdn. Bhd., Datuk Ali Hasan, program berkenaan disasarkan kepada B40 yang amat terkesan dengan peningkatan kos sara hidup yang berlaku selama ini.
“Islam merupakan agama yang lengkap dan sentiasa menganjurkan kebaikan dan manfaat bersama dalam setiap perkara termasuklah perniagaan, inilah asas kepada penganjuran Jualan Jimat Belanja Dapur yang sasarannya ialah untuk melegakan beban masyarakat.
“Kami juga bersyukur kerana mendapat sokongan pihak berkuasan tempatan dan berdoakan agar sokongan tersebut akan sentiasa diteruskan dan dipertingkatkan demi kepentingan masyarakat terutamanya golongan B40,” kata Ali ketika ditemubual media pada program berkenaan. – UNIT MEDIA PPIM

No comments:

PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA

PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...